Header afbeelding

Screens bij Paul & Paul zonwering

Screens helpen u met het verlagen van uw energie uitgaven. Door middel van een screen kunt u in de zomeravonden de verwarming uitlaten. In de winter hebben de screens een tegenovergestelde functie door de screens in de kast te laten zodat de warmte naar binnen kan dringen. Er is een grote keuze aan doeksoorten. Zo kunt u kiezen uit verschillende doekwevingen en kleuren. Vaak schijnt de zon fel naar binnen waardoor uw beeldscherm van tv of computer onleesbaar wordt. Door het screen omlaag te houden is dit geen probleem, terwijl uw zicht naar buiten niet wordt belemmerd.

Tevens, door het omlaag houden van uw screen wordt uw interieur niet beschadigt. Te veel zon op bijvoorbeeld uw bank kan het doen verkleuren.

Een zonnescreen is een vlakhangende zonwering. In het verleden werden screens veel toegepast bij zakelijke gebouwen als, ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen. Maar nu worden ze overal gebruikt bij woningen. Zonnescreens werken ongeveer hetzelfde als rolluiken, het doek gaat naar beneden door middel van twee geleiders.

Heeft u vragen?

U kunt een kijkje nemen in onze showroom om een screen in werking te zien. Wij helpen u graag verder en voorzien u van alle informatie en advies die u nodig heeft. Ook kunt u met ons contact opnemen over onderhoud of het installeren van uw zonwering. U vind onze vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Afbeelding dealer Paul en Paul 01 Afbeelding dealer Paul en Paul 03