Header afbeelding

De beste uitvalschermen in Berkel en Roderijs

Ga naar Paul & Paul in Berkel en Roderijs voor uitvalschermen van een prachtige kwaliteit.

Het is een mooie zomerdag. De vogels fluiten naar hartenlust en de zon staat hoog aan een strakblauwe hemel. Tijd voor een luie stoel, een goed boek en een koel drankje. De tuinstoel staat klaar en binnen korte tijd bent u verdiept in het verhaal. Tot de bladzijden aan uw handen blijven plakken van het zweet. Wat is het toch heet! U verlangt naar een schaduwrijke plek in de buitenlucht. Kies dan voor een uitvalscherm en uw wens gaat in vervulling.

Diverse voordelen uitvalschermen

U creëert met een uitvalscherm niet alleen een schaduwrijke plek buiten, maar ook ín uw woning profiteert u ervan: het blijft er lekker fris. Omdat de schermen in veel materialen, patronen en kleuren te leveren zijn, vindt u er altijd wel een, die uw woning van buiten en binnen verfraait.

Er zijn bovendien nog meer voordelen:

 • U blijft een vrij uitzicht naar buiten houden.
 • De schermen zijn in alle maten verkrijgbaar tot een lengte van 10 meter met een uitval van 4 meter.
 • Het zonweringsdoek van het scherm is water- en vuilafstotend. Niet erg dus als het een keer regent. Laat hem dan wel eerst even drogen, voordat u hem weer oprolt.
 • Eenvoudige montage op een stevige muur.


 • Hoe is de bediening van uitvalschermen?

  Er zijn verschillende bedieningen mogelijk aan de binnen- of buitenzijde van uw woning. Dat gaat van eenvoudige handbediening met een bandopwinder tot aan een geavanceerd elektrisch systeem met afstandsbediening. De keuze is geheel aan u.  Hoe onderhoud je een uitvalscherm?

  De water- en vuilafstotende werking van het zonweringsdoek zorgt ervoor, dat u weinig onderhoud heeft aan een uitvalscherm. Als u bovendien kiest voor een elektrisch bedieningssytseem, dan hebben weer en wind geen invloed meer op het doek en dat verhoogt de duurzaamheid.

  Heeft u nog vragen wat betreft uw eigen wensen voor een uitvalscherm? Bezoek dan onze showroom en wij staan voor u klaar voor een demonstratie en uitgebreid advies. Wees welkom!